Ισοπαλία στα Πηγάδια (2-2) για Ξάνθη και Βέροια

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 19:09
UPD:19:46
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Laskaris Tsoutsas

Φάση του αγώνα.

A- A A+

Ξάνθη και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, ύστερα από ένα παιχνίδι πλούσιο σε συγκινήσεις και συνεχείς ανατροπές, με τους Ακρίτες να μένουν μακριά από το τρίποντο στην έδρα τους για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα στο πρώτο ημίχρονο αποβλήθηκε ο Μπαξεβανίδης των γηπεδούχων (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και το παιχνίδι έγινε ξαφνικά πολύ ενδιαφέρον.

Η Βέροια πήρε το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με κεφαλιά του Μπεν αλλά δύο λεπτά αργότερα η Ξάνθη ισοφάρισε, με τον Καπετάνο να γράφει το 1-1 επίσης με κεφαλιά, στην πρώτη από τις ανατροπές που σημειώθηκαν.

Στο 56΄ οι Ακρίτες πήραν μάλιστα το προβάδισμα με άλλη μία κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον εξαιρετικό στο ψηλό παιχνίδι Γούτα, ο οποίος είχε προωθηθεί σε εκτέλεση κόρνερ της ομάδας του.

Ο αγώνας είχε όμως κι άλλες συγκινήσεις, αφού η «βασίλισσα του βορρά» δεν ήταν διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα έχοντας μάλιστα αριθμητικό πλεονέκτημα. 

Έτσι  στο 60΄ η παρεμβολή του Καλτσά στο φάουλ του Μπεν άλλαξε την πορεία της μπάλας, που κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη για το τελικό 2-2. Με τον ένα βαθμό η Ξάνθη έφτασε στους 26 και είναι έβδομη, μία θέση πίσω από τη Βέροια η οποία ανέβηκε στους 27 πόντους .

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις