«Βλέπει» τετράδα ο Παναιτωλικός, 3-1 τον ΟΦΗ

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 19:07
UPD:19:59
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Thomas Dervisis

Φάση του αγώνα.

A- A A+

Εντυπωσιακός για άλλη μία αγωνιστική ο Παναιτωλικός, νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Αστέρα στην Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε τη διαφορά από τους τέταρτους στην κατάταξη Αρκάδες στον ένα βαθμό.

Μετά τα πρώτα λεπτά η ομάδα του Αγρινίου κυριάρχησε, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για το πρώτο γκολ σε ένα δίλεπτο, με τους Άλβες στο 9ο και Κέβιν στο 10ο λεπτό. Στο 18΄ νέα χαμένη ευκαιρία για τους παίκτες του Μάκη Χάβου, με τον Μύγα να «σημαδεύει» το δοκάρι.

Τελικά η ανωτερότητα των γηπεδούχων ανταμείφθηκε στο 34΄, όταν στη σέντρα σουτ του Φωτάκη και στην απόκρουση του Τριποτσέρη ο Κέβιν έγραψε το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. 

Ο Παναιτωλικός δεν πτοήθηκε από την απίστευτη ισοφάριση του ΟΦΗ στο 46΄, όταν σε γύρισμα του Κουτρομάνου από το κέντρο προς τον τερματοφύλακά του ο Στεφανάκος προσπάθησε να σταματήσει την μπάλα αλλά αυτή πέρασε κάτω από το πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα!

Οι Κρήτες χάρηκαν όμως πολύ λίγο την ισοφάριση, αφού στο 51’ ο Κούσας με κεφαλιά, σε εκτέλεση κόρνερ του Φωτάκη, έκανε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του.

Η προσπάθεια των φιλοξενούμενων στη συνέχεια να πιέσουν ψηλά δημιούργησε χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύτηκαν άριστα οι αντίπαλοί τους για το 3-1 στο 61ο λεπτό, με τον Κέβιν να πλασάρει άψογα για το τελικό 3-1.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις