«Επαγγελματική» νίκη για Παναθηναϊκό, 1-0 τον Λεβαδειακό

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 19:07
UPD:21:28
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Takis Sagias

Φωτογραφία του αγώνα.

A- A A+

Ένα γκολ του Πέτριτς ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό εναντίον του Λεβαδειακού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» μείωσαν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ και τη δεύτερη θέση στον ένα βαθμό και περιμένουν το αποτέλεσμα της συνάντησης που έπεται, στη Λέσβο, ανάμεσα στην Καλλονή και τον «Δικέφαλο» για να δουν αν θα διατηρηθεί.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά και με ασφυκτική πίεση έπαιξε τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο, αλλά χωρίς οι παίκτες του να μπορούν να περάσουν την τελική πάσα.

Έτσι, η πρώτη τελική στο παιχνίδι έγινε στο 27΄ με σουτ του Μάντζιου, αλλά στην «απάντησή» τους οι γηπεδούχοι άνοιξαν (και ταυτόχρονα) έκλεισαν το σκορ, όταν σε φάουλ του Πράνιτς ο Πέτριτς με κεφαλιά-«ψαράκι» άφησε… ακούνητο τον Σηφάκη.

Στο 40΄ ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μπεργκ από τον Κώτσιο, αλλά στην επανάληψη, κι αφού οι Βοιωτοί ήταν ανήμποροι να απειλήσουν, οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό.

Ο αγώνας ατόνισε, αφού οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έφταναν ως την περιοχή του Λεβαδειακού αλλά δεν μπορούσαν να την πατήσουν, οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο φάσεις διαρκείας αλλά χωρίς αποτέλεσμα και το παιχνίδι έληξε έτσι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις