Ο ΠΑΣ Γιάννινα «σόκαρε» τον Αστέρα (2-2) στην Τρίπολη

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 19:05
UPD:20:10
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φωτογραφία από τον αγώνα.

A- A A+

Σοκ στην Τρίπολη για τον Αστέρα, που αν και προηγήθηκε νωρίς-νωρίς του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 εν τούτοις δεν κατόρθωσε να διαφυλάξει το υπέρ του αποτέλεσμα ως το τέλος, καθώς οι πείσμονες Ηπειρώτες έφυγαν από την αρκαδική πρωτεύουσα με το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 14΄ με έξυπνο πλασέ του Ρόλε μέσα από την περιοχή, το οποίο δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Βελλίδης που κινήθηκε αντίθετα με την πορεία της μπάλας.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν στο 25΄ με τον Μπαράλες, ο οποίος σκόραρε με κοντινή κεφαλιά μετά από ασταθή απόκρουση του Βελλίδη κι ενώ είχε προηγηθεί άσχημο γύρισμα της μπάλας με το κεφάλι από τον Ντάσιο.

Οι Ηπειρώτες ανέβασαν στη συνέχεια την απόδοσή τους και πίεσαν την εστία του Αστέρα χάνοντας καλές ευκαιρίες. Στο 36΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσάβες έδιωξε ο Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα έκανε το ίδιο σε γυριστό σουτ του Μανιά.

Τελικά στο 43΄ ο ΠΑΣ κατόρθωσε να μειώσει με τον Κοροβέση, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα από κοντά στα δίχτυα μετά από απόκρουση του Θεοδωρόπουλου σε σουτ του Τσάβες από πλάγια.

Η ισοφάριση για τον ΠΑΣ ήρθε στο 77΄ από σοβαρό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος δεν κατάφερε να μπλοκάρει σουτ του Κοροβέση, που έκανε δύο τα τέρματά του στον αγώνα.

Η ομάδα της Τρίπολης πίεσε στα τελευταία λεπτά για το γκολ της νίκης και στο 83΄, από σουτ του Μάσα ο Βελλίδης βρήκε την μπάλα, η οποία άλλαξε πορεία και χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια βρήκε στην πλάτη τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα κι έφυγε άουτ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις