Σούπερ Λίγκα: MVP ο Μπεργκ

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 13:08
UPD:13:09
ICON/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Σουηδός διεθνής επιθετικός επιβραβεύτηκε για την απόδοση και το χατ-τρικ που πέτυχε στην ευρείας εντός έδρας νίκης της ομάδας του (5-0) με τον Εργοτέλη.

A- A A+

Ο Μάρκους Μπεργκ αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) της (εξ αναβολής) 11ης αγωνιστικής, καθώς συγκέντρωσε το 53.34% των ψήφων στη σχετική διαδικασία.

Ο Σουηδός διεθνής επιθετικός επιβραβεύτηκε για την απόδοση και το χατ-τρικ που πέτυχε στην ευρείας εντός έδρας νίκης της ομάδας του (5-0) με τον Εργοτέλη, αφήνοντας δεύτερο τον Κώστα Μήτρογλου του Ολυμπιακού (30.94%), που σκόραρε δύο γκολ στην Ξάνθη (3-1 οι «ερυθρόλευκοι») και τρίτο τον Πάμπλο Μάσα του Αστέρα Τρίπολης (15.72%).

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ (best goal) κατέληξε στον Νίκο Καλτσά της Βέροιας, για δεύτερη συνεχή αγωνιστική. Ο Έλληνας επιθετικός, που το καλοκαίρι θα προστεθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ήταν ο σκόρερ της ομάδας του στην ισοπαλία με την Καλλονή (1-1), στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. 

Ο Καλτσάς έλαβε το 52.30% των προτιμήσεων, έναντι 37.51% του Γιάννη Γιαννιώτα του Αστέρα Τρίπολης για το τρίτο γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ, ενώ τρίτος ήταν ο Κάρλος Μιλιάζες που έκανε χατ-τρικ στη νίκη του ΟΦΗ με 3-2 επί της Κέρκυρας και ακολούθως μετακινήθηκε στον Λεβαδειακό. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις