«Χρυσή» νίκη ο Πανθρακικός (1-0) με Κέρκυρα

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 17:00
UPD:17:02
ACTION IMAGES/Laskaris Tsoutsas
A- A A+

Δύο πέναλτι ήταν όλη κι όλη η ιστορία του αγώνα της Κομοτηνής ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Κέρκυρα, που έληξε με νίκη (1-0) των γηπεδούχων.

Το ένα (Ίγκορ) έγινε γκολ και χάρισε τρεις «χρυσούς» στο ακριτικό συγκρότημα, το άλλο (Μαρκόφσκι) αποκρούστηκε και ανάγκασε τους νησιώτες να φύγουν από τη Θράκη με «άδεια χέρια».

Σε ένα γενικά μέτριο πρώτο ημίχρονο, με τους αντίπαλους να αγωνίζονται με σημαντικές απουσίες, ο Πανθρακικός απείλησε στο 6΄ με το σουτ του Ρομέου που μπλόκαρε ο Σέτκους, ενώ η προσπάθεια του Χαβίτο στην αντίπαλη εστία (15΄) εξουδετερώθηκε από τον Αθανασιάδη.

Στο 37ο λεπτό όμως το παιχνίδι «ζωήρεψε» όταν ο Μιχάλης Κουκουλάκης έδειξε τα 11 μέτρα, καθώς σε φάση διαρκείας στην περιοχή των «Φαιάκων» ο Κάσες βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Ναγιάρ, ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού, Ίγκορ, ευστόχησε και οι Ακρίτες άνοιξαν το σκορ στο 38΄.

Η είσοδος του Καϊκούτ έκανε τους φιλοξενούμενους πιο επιθετικούς. Η Κέρκυρα έψαξε την ισοφάριση και στο 60΄ ο Αθανασιάδης απέκρουσε την κεφαλιά του Μαρκόφσκι, ενώ στο 70΄ έκανε το ίδιο στο σουτ του Καϊκούτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η επιθετικότητα των «Φαιάκων» ανταμοίφθηκε με τον καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Κόντου από τον Ποτουρίδη και ταυτόχρονα την αποβολή του αμυντικού της γηπεδούχου ομάδας.

Ο Μαρκόφκσι, όμως, που ανέλαβε την εκτέλεσή του «πούλησε» φθηνά την ευκαιρία της ισοφάρισης με πολύ κακή εκτέλεση, που επέτρεψε στον Αθανασιάδη να πέσει στη δεξιά γωνία του και να αποκρούσει ή μάλλον να μπλοκάρει την μπάλα!

Με τους τρεις βαθμούς ο Πανθρακικός έφτασε στους 17 και ανέβηκε στη 15η θέση αφήνοντας πια τον Πανιώνιο (15β.) τρίτο από το τέλος και στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Κέρκυρα έμεινε στους 21 βαθμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις