Σούπερ Λίγκα: «Σκόπελος» στη Μυτιλήνη για ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 12:17
UPD:15/01/2015 13:31
INTIME SPORTS/MOTIONTEAM
A- A A+

Με έξι αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η 18η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρωτοπόρος από το βράδυ της περασμένης Κυριακής Ολυμπιακός θα προσθέσει τρεις βαθμούς χωρίς -κυριολεκτικά- οι παίκτες του να ιδρώσουν, αφού στο πρώτο παιχνίδι του β΄ γύρου είχε αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, αλλά η θεσσαλική ομάδα έχει ήδη υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Αντίθετα, ο δεύτερος στην κατάταξη ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο στην Μυτιλήνη, όπου φιλοξενείται από την Καλλονή. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη καλούνται να ξεπεράσουν την ήττα-σοκ με 3-0 που γνώρισαν στην Τρίπολη από τον Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική για να παραμείνουν στο κατόπι του πρωταθλητή, είναι όμως ξεκάθαρο ότι η μακεδονική ομάδα διέρχεται περίοδο κρίσης.

Με στόχο να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση και την «πεντάρα» επί του Εργοτέλη την περασμένη Κυριακή, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» έχουν καλύψει μεγάλη απόσταση από την πρωτοπόρο δυάδα και για να παραμείνουν στο στόχο τους θα πρέπει να συνεχίσουν έτσι.

Φαβορί είναι και ο εξαιρετικός Αστέρας Τρίπολης στον αγώνα της αρκαδικής πρωτεύουσας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν επίσης τον πρώτο λόγο στις συναντήσεις Πανθρακικός-Κέρκυρα, Ξάνθη-Βέροια και Παναιτωλικός-ΟΦΗ, με τη συνάντηση του Αγρινίου να διεξάγεται κανονικά αφού η ομάδα της Κρήτης τακτοποίησε τις οφειλές της.

Η συνάντηση στο Παγκρήτιο ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο αναβλήθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων και θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.  

Το πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  • 15:00 Πανθρακικός-Κέρκυρα
  • 17:15 Ξάνθη-Βέροια
  • 17:15 Παναιτωλικός-ΟΦΗ
  • 17:15 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα
  • 19:30 Καλλονή-ΠΑΟΚ

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  • 19:30 Πλατανιάς-Ατρόμητος

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις