Γαλλία - Charlie Hebdo: Λήστεψαν βενζινάδικο οι φερόμενοι ως δράστες

Στη βόρεια Γαλλία - Κατευθύνονται προς το Παρίσι
Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015 16:13
UPD:16:22
EPA/LISA KREUZMANN
A- A A+

Οι δύο ύποπτοι για την ισλαμιστική επίθεση στη γαλλική σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo στο Παρίσι φέρονται να λήστεψαν πρατήριο καυσίμων στο γαλλικό βορρά, όπου νωρίτερα είχε μεταδοθεί ότι εντοπίστηκαν.

Οι άνδρες πήραν προμήθειες φαγητού και έβαλαν βενζίνη στο όχημά τους, πυροβολώντας εντός του σταθμού ανεφοδιασμού, κοντά στο Βιγιέ - Κοτερέ, στην επαρχία της Εσν, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το διευθυντή του πρατηρίου, το οποίο βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο RN2, στις 10.30 το πρωί (11.30 ώρα Ελλάδος), οι δύο άνδρες, οι οποίοι ανταποκρίνονταν στην περίγραφή των δύο βασικών υπόπτων για τη σφαγή στο Παρίσι, έφτασαν στον σταθμό οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και εκτοξευτές ρουκετών.

Οι ύποπτοι φέρονται να έφυγαν με κατεύθυνση προς το Παρίσι μέσα σε ένα Renault Clio, πιθανότατα το ίδιο το οποίο απέσπασαν λίγο μετά την ολοκλήρωση της αιματηρής τους επίθεσης στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας.

EURONEWS

Η αστυνομία ελέγχει ηλεκτρονικά με κάμερες όλες τις βασικές εισόδους στη γαλλική πρωτεύουσα, όπως μεταδίδει η γαλλική τηλεόραση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή