Ισοπαλία στην Κομοτηνή (1-1) για Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 16:54
UPD:16:59
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
A- A A+

Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν τους βαθμούς στην Κομοτηνή καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη μεταξύ τους αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Θράκης έφτασε στους 11 βαθμούς και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού μετά την τέταρτη φετινή εντός έδρας ισοπαλία, ενώ ο αρκαδικός σύλλογος ανέβηκε στους 25 και διατηρείται στην τέταρτη θέση, χάνοντας πάντως την ευκαιρία να προσπεράσει τον Παναθηναϊκό και να βρεθεί τρίτος.

Σε ένα βαρύ εξαιτίας της βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί αγωνιστικό χώρο, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος και φανέρωσε στους γηπεδούχους τις προθέσεις του από νωρίς, όταν ο Τσοκάνης στο 7΄ υποχρέωσε τον Αθανασιάδη σε δύσκολη απόκρουση.

Ένα λεπτό αργότερα όμως ήταν η ομάδα της Κομοτηνής που έφτασε πρώτη στο γκολ με κεφαλιά του Τζάνη στο δεύτερο δοκάρι, μετά τη σέντρα του Ντιγκινί από αριστερά, σε φάση που τρεις αμυντικοί του Αστέρα έπρεπε να μαρκάρουν τον μοναδικό παίκτη που βρισκόταν στην περιοχή τους, αλλά τον έχασαν…

Παρά το 0-1 η ομάδα της Τρίπολης δεν πτοήθηκε και στο 10΄ ο Μάσα ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού σε νέα δύσκολη απόκρουση, στο 13΄ το σουτ του Κουρμπέλη έφυγε άουτ και στο 29΄ ο Αθανασιάδης επενέβη και πάλι αποτελεσματικά στην προσπάθεια του Λούι.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο πολύ καλός γκολκίπερ δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτα στο εκπληκτικό αριστερό βολέ του Γκοϊάν από τα 30 μέτρα, με τον Ρουμάνο διεθνή στόπερ να σημειώνει ένα από τα ωραιότερα γκολ του πρωταθλήματος ισοφαρίζοντας για την ομάδα του, ενώ στην τελευταία φάση του 45λεπτου ο Φερνάντες αστόχησε από εξαιρετική θέση.

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη ενέτειναν την πίεση στην επανάληψη, με το επικίνδυνο μακρινό σουτ του Παντελιάδη να φεύγει μόλις άουτ στο 48΄, τον Μάσα να αστοχεί ελάχιστα στο 58΄, τον ίδιο παίκτη να τελειώνει άσχημα τη φάση στο 61ο λεπτό και τον Μπαράλες να λαθεύει μόλις στο 62΄, στην κεφαλιά που επιχείρησε.

Το γκολ όμως δεν ήρθε και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αστέρας είδε την εστία του να απειλείται στο 78΄, όταν σουτ του Ντιγκινί μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος και στο 83΄ με το πλασέ του Μπαϊκαρά να περνά άουτ, για να χάσει την ευκαιρία του αγώνα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χασομέρης, όταν μετά την αρχική απόκρουση του Θεοδωρόπουλου στο φάουλ του Τζάνη αστόχησε στην άδεια εστία!
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις