Ντομίνγκες: Αφήσαμε καλή εικόνα

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 01:25
UPD:09:30
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES
A- A A+

Ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ καλό φινάλε στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς διασφάλισε την ευρωπαϊκή παρουσία του στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ αποχαιρέτησε τη φετινή διοργάνωση με μια ωραία και μεγάλη σε έκταση νίκη αποζημιώνοντας τους φίλους του, που και φέτος ήταν συγκλονιστικοί, όπως άλλωστε παραδέχθηκαν όλοι οι αντίπαλοί του που πέρασαν από το Φάληρο.

«Αφήσαμε καλή εικόνα, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να προκριθούμε. Απόψε όμως κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αφήσαμε μια καλή εικόνα. Πέρυσι βρεθήκαμε σε παρόμοια κατάσταση και περάσαμε. Είναι σημαντικό το ότι μείναμε στην Ευρώπη. Αυτό μάς τόνωσε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να να κάνουμε καλά πράγματα» δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Παίξαμε πολύ καλά, πήραμε και πάλι 9 βαθμούς αλλά δεν προκριθήκαμε. Κομβικό σημείο ήταν το παιχνίδι με τη Μάλμε. Θέλω να πω περαστικά στον Κούλη Δουρέκα, που περνάει δύσκολες στιγμές» δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης για τον διευθυντή επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο στομάχι.

Από την πλευρά του, ο Νταβίντ Φουστέρ τόνισε: «Μπορεί να μην προκριθήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δείξαμε τη συμπεριφορά που έπρεπε και είμαστε χαρούμενοι. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο. Βρίσκομαι σχεδόν πέντε χρόνια εδώ, αγαπώ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο, είμαι πολύ δεμένος με την ομάδα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για λίγο στο πρωτάθλημα, γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια. Έχουμε χρόνο για το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μία διοργάνωση που ταιριάζει στον Ολυμπιακό, γιατί μπορεί να πάει μακριά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις