Χαρέιντε: Η βαθμολογία λέει την αλήθεια

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 01:05
UPD:11:20
EPA/KRUGFOTO
A- A A+

Ειλικρινής και ρεαλιστής ο τεχνικός της Μάλμε, Άγκε Χαρέιντε, παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που άξιζε να συνεχίσει στην Ευρώπη, αποδίδοντας τον αποκλεισμό του συγκροτήματός του στην απειρία.

«Κάναμε ότι μπορούσαμε από την αρχή. Δεχτήκαμε πίεση, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δύο φορές αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο τέλος, ήρθε η κούραση και χάσαμε το ματς. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου, άσχετα από το αποτέλεσμα» υπογράμμισε ο Νορβηγός προπονητής.

«Έξι πολύ δύσκολα και άσχημα λεπτά του αγώνα έφεραν την ήττα. Επιμένω πως τα τελευταία 6 λεπτά μας κόστισαν το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήθελε το παιχνίδι όπως κι εμείς. Ένα παιχνίδι δεν πάει όπως το προγραμματίζεις όταν χάνεις τα μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις» πρόσθεσε.

«Η βαθμολογία του ομίλου λέει την αλήθεια. Ο Ολυμπιακός κατάφερε ό,τι δεν καταφέραμε εμείς: κέρδισε τα παιχνίδια στην έδρα του. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς ακόμη δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, τώρα μαθαίνουμε. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Δεν ξέρω ελληνικά και δεν γνωρίζω αν με... έβριζαν. Ο κόσμος πάντα προσπαθεί να φτιάξει μια ωραία ατμόσφαιρα για την ομάδα του. Πάντως ήταν πολύ όμορφα. Ελπίζω να έρθω ξανά εδώ του χρόνου και να έχω ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις