Μαρινάκης: Θα ενισχυθούμε, δεν μας αγγίζουν οι ''δίκες''

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 00:57
UPD:01:16
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/TAKIS SAGIAS

Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» για πολλά χρόνια και αποκάλυψε ότι σύντομα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με έγγραφα και ντοκουμέντα.

A- A A+

Μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της συνέχειας στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, στις δηλώσεις του προς τον Τύπο.

Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» για πολλά χρόνια και αποκάλυψε ότι σύντομα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με έγγραφα και ντοκουμέντα.

«Δείξαμε τη δυναμική μας μέσα στο γήπεδο, προχωράμε.. Ελπίζω στη συνέχεια να έχουμε μία καλή κλήρωση, και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Όπως είδατε, είχαμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού.

«Για έναν βαθμό δεν περάσαμε, καθώς αν ήμασταν στην ισοβαθμία με τη Γιουβέντους θα είχαμε προκριθεί εμείς. Θα περνάγαμε γιατί το αξίζαμε, γιατί το αποδείξαμε, έχοντας κερδίσει Ατλέτικο και Γιουβέντους. Θεωρώ πως η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε, γεγονός που μας αφήνει μία πικρή γεύση. Είδαμε τον τρόπο που χάσαμε στο Μάλμε, δε χρειάζεται να αναφέρω τους λόγους» πρόσθεσε.

«Πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα γίνουν διορθωτικές αλλαγές από εδώ και πέρα και θα κάνουμε μεταγραφές τον Γενάρη ώστε να ενισχύσουμε την ομάδα. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά. Και το καλύτερο σκάουτινγκ να έχεις κάνει, δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτή την ομάδα, δεν είναι εύκολο να αντέξεις το βάρος της φανέλας» συνέχισε ο κ. Μαρινάκης.

«Θέλω να τονίσω σε όλους πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια ακόμη. Όλα αυτά που διαβάζουμε, όλες αυτές οι... δίκες, δεν μας αγγίζουν, δεν με αγγίζουν. Εγώ έχω τη συνείδηση μου καθαρή. Οι βρωμιάρηδες δεν την έχουν και εκείνοι φοβούνται. Όλα αυτά όμως θα τα ακούσετε σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει. Θα μιλήσω με αποδείξεις και με χαρτιά, για ό,τι πω. Θα ήθελα, επίσης, να αφιερώσω τη νίκη επί της Μάλμε και τη πρόκριση σε ένα δικό μας άνθρωπο, τον Κούλη τον Δουρέκα, ο οποίος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας» κατέληξε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις