«Μοιρασιά» (1-1) για Κέρκυρα και Ατρόμητο

Σάββατο, 06 Δεκεμβρίου 2014 19:10
UPD:19:26
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Κέρκυρας ανάμεσα στην ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα και τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 61΄ με τον Κόντο και κρατούσαν τους τρεις βαθμούς ως το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Λαζαρίδης με κεφαλιά, σε εκτέλεση κόρνερ, «έσωσε» ένα βαθμό για την ομάδα των δυτικών προαστίων. 

Η ομάδα του Ιουνίου μπήκε από το ξεκίνημα πολύ δυνατά, πίεσε αφόρητα τον Ατρόμητο στο πρώτο τέταρτο και μόλις στο 3΄ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Χαβίτο έφυγε μόνος μπροστά, βρέθηκε απέναντι στον Γκορμπούνοφ αλλά δεν κατόρθωσε να τον νικήσει.

Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Γρηγορίου συνέχισαν να έχουν πλήρη έλεγχο ως το 30ό λεπτό, οπότε και διακόπηκε προσωρινά το παιχνίδι λόγω της καταρρακτώδους βροχής, αλλά οι προσπάθειές τους δεν απέφεραν κάποιο τέρμα. 

Τελικά η Κέρκυρα πήρε εκείνο που άξιζε στο 61ο λεπτό, όταν ο Γκορμπούνοφ δεν απομάκρυνε την μπάλα και ο Κόντος εκμεταλλεύτηκε το λάθος και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-0.

Το εις βάρος τους σκορ «αφύπνισε» τους ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Σα Πίντο, που ανέλαβαν την πρωτοβουλία, πίεσαν για την ισοφάριση, την οποία «άγγιξαν» στο 85΄ με την ελάχιστα άστοχη κεφαλιά του Φυτανίδη και τελικά την πέτυχαν με μια άλλη κεφαλιά, εκείνη του Λαζαρίδη, που σηκώθηκε στο δεύτερο δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις