Σούπερ Λίγκα: MVP ο Σαλπιγγίδης

Σάββατο, 06 Δεκεμβρίου 2014 14:42
UPD:15:02
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παίκτης του ΠΑΟΚ έχει στην κατοχή του την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Super League Ελλάδας μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

A- A A+

Ο ΠΑΟΚ είχε την... τιμητική του όσον αφορά στα βραβεία που απονέμονται κάθε αγωνιστική για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή και το ωραιότερο γκολ, αφού και τα δύο κατέληξαν σε παίκτες του. 

Συγκεκριμένα, MVP της 6ης ημέρας του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο.

Ο διεθνής επιθετικός συγκέντρωσε ποσοστό 89,98%, έναντι 5,91% του ο Εμάνουελ Κονέ και 4,11% του Κλέιτον της Ξάνθης, οι οποίοι ήταν επίσης υποψήφιοι.

Αναφορικά με το καλύτερο γκολ (best goal), πρώτευσε ο Φακούντο Περέιρα για το καταπληκτικό σουτ με το οποίο διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» (1-2).

Ο Αργεντινός της μακεδονικής ομάδας έλαβε το 84,8% των προτιμήσεων, αφήνοντας πίσω του τον Νταβίντ Φουστέρ (13,22%) και τον Βαγγέλη Μάντζιο (1,94%).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις