«Βασίλισσα» της Σούπερ Λίγκας η Βέροια, 2-0 τον Πλατανιά

Σάββατο, 06 Δεκεμβρίου 2014 16:49
UPD:17:08
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES

Οι τρεις βαθμοί έφεραν την εντυπωσιακή ομάδα της Ημαθίας στους 21 και την προώθησαν στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

A- A A+

Η Βέροια εκμεταλλεύτηκε για άλλη μία φορά φέτος την πανίσχυρη και απόρθητη ως τώρα έδρα της, στην οποία σημείωσε την Πέμπτη νίκη σε έξι αγώνες, με «θύμα» αυτή τη φορά τον Πλατανιά, του οποίου επικράτησε 2-0 στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής.

Οι τρεις βαθμοί έφεραν την εντυπωσιακή ομάδα της Ημαθίας στους 21 και την προώθησαν στην τέταρτη θέση της κατάταξης, με τον Αστέρα Τρίπολης που έπεται να έχει πάντως αγώνα λιγότερο, ενώ το συγκρότημα των Χανίων γνώρισε δεύτερη συνεχή ήττα, μετά το 0-1 από τον Πανθρακικό μεσοβδόμαδα, και παρέμεινε στους 12 βαθμούς και τη 13η θέση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά σε ένα βαρύ από τη βροχή που είχε προηγηθεί αγωνιστικό χώρο και η πίεσή τους καρποφόρησε στο 9ο λεπτό, όταν στο γύρισμα του Ντουμίτρου από δεξιά ο Κάμπορα δεν κατόρθωσε να πιάσει το «τακουνάκι» αλλά η μπάλα στρώθηκε στον αμαρκάριστο Μπαλάφα, που από πολύ κοντά ξετίναξε τα δίχτυα του Ολιμπά.

Στο 31΄ παραλίγο η Βέροια να διπλασιάσει, όταν μετά το φάουλ του Καλτσά ο Κάμπορα έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Πλατανιά, ενώ στο 57΄ ο πολύ δραστήριος Κάμπορα και πάλι ήταν εκείνος που σέντραρε από δεξιά, ο Ντουμίτρου πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ολιμπά έκανε μεγάλη απόκρουση.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο επόμενο λεπτό, όταν ο Μιλούνοβιτς έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσουράκη, ο Καντιμοίρης απέκρουσε, η μπάλα έφτασε εκ νέου στον Μιλούνοβιτς που με νέα προσπάθεια «σημάδεψε» το κάθετο δοκάρι.

Ο Πλατανιάς πλήρωσε τελικά πολύ ακριβά αυτή τη φάση, καθώς στο 60΄ έγινε το 2-0: ο Μπεν σούταρε από μακριά, ο Ολιμπά δεν κατόρθωσε να απομακρύνει και ο Κάμπορα βρήκε δίχτυα, σημειώνοντας το τέταρτο τέρμα του στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, δεν πτοήθηκαν, προσπάθησαν να μειώσουν αλλά στάθηκαν πάλι άτυχοι, αφού στο 78΄ η κεφαλιά του Γιακουμάκη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις