«Επαγγελματική» νίκη για Αστέρα, 2-0 στο Βόλο

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 19:05
UPD:19:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζουν.

A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε όσο χρειάστηκε για να προσθέσει ακόμη ένα τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα και να ανέλθει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μετά τη νίκη στο Βόλο επί της Νίκης με 2-0, στο πλαίσιο της εξ αναβολής έκτης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Το συγκρότημα της Πελοποννήσου έφτασε στους 20 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον τρίτο Παναθηναϊκό και τρεις από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ενώ την Κυριακή περιμένει τους «πράσινους» στο «Θ. Κολοκοτρώνης» σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Ο αγώνας ήταν… ασορτί με τις συνθήκες διεξαγωγής του: λιγοστός ο κόσμος στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου, υποτονικός ο ρυθμός στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, αν εξαιρεθούν τα άστοχα σουτ των Λούι (9΄), Φερνάντεθ (19΄) και Μάσα (32΄). Η πρώτη μεγάλη φάση, πάντως, ήταν για τους γηπεδούχους, αλλά ο Τζώρας δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Κοσίτσκι στο 38΄, στο μεταξύ τους τετ α τετ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με τον Μπακασέτα, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Ταΐρης έκανε κακό υπολογισμό και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 0-1.

Οι Βολιώτες προσπάθησαν περισσότερο στην επανάληψη αλλά δεν είχαν την ποιότητα και τις λύσεις για να «στριμώξουν» τον αντίπαλό τους, πίεσαν όμως και ανησύχησαν τους Αρκάδες στο 57΄ με τον Μάρτινς και στο 68΄ με τον Μουζακίτη, το πλασέ του οποίου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι, για να γράψει το τελικό 0-2 ο Μάσα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις