Αναστασιάδης: Απλώς, ακόμη ένα βήμα...

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 23:26
UPD:23:29
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Markos Chouzouris

Ο Άγγελος Αναστασιάδης κατά την διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Με το γνώριμο ύφος και στιλ, δηλαδή ψύχραιμος και ρεαλιστής, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο προπονητής του «Δικέφαλου» δεν αναφέρθηκε καθόλου στο ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ομάδα του, παρά τη μεγάλη νίκη της που τη φέρνει πια πέντε βαθμούς μπροστά από τους «ερυθρόλευκους», κάνοντας απλώς λόγο «για ένα βήμα παραπάνω σε αυτή την προσπάθεια».

«Πετάξαμε έξω τις δικαιολογίες των τελευταίων ετών για να αποδώσουμε την ήττα. Έγιναν πράγματα που δεν δικαιολογούνται, αλλά αυτό θα ήταν δικαιολογία να το επικαλεστούμε» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Αναστασιάδης.

«Το πιο σημαντικό για μέσα στο σημερινό παιχνίδι ήταν η νοοτροπία. Ήρθαμε εδώ και ξεχάσαμε τα πάντα. Αντιμετωπίσαμε τα πάντα, δεν διαμαρτυρόμαστε στον διαιτητή και δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα του βρίσκεται πιο κοντά στο φετινό πρωτάθλημα μετά τη σημερινή επιτυχία της απάντησε ότι «από την αρχή έχουμε βάλει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτα. Απλώς ένα ακόμη βήμα. Μέχρι το τελευταίο έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Αλίμονο σε μας αν πιστέψουμε κάτι διαφορετικό».

Όσο για τη συνέχεια; «Προσπαθώ καθημερινά τα πείσω τα παιδιά ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλες ομάδες. Την Κυριακή έχουμε παιχνίδι με την Ξάνθη, αν πάμε με αέρα… τελείωσε. Το ματς με τον Ολυμπιακό για μας τελείωσε» υπογράμμισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις