Σούπερ Λίγκα: Σε Αγρίνιο και Ηράκλειο το ενδιαφέρον

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 09:00
UPD:15:28
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC

Ο αγώνας θα είναι δύσκολος για τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, καθώς το συγκρότημα του Αγρινίου έχει πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο, που παλεύει όλα τα παιχνίδια του κι εντός έδρας έχει χάσει μόνο από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ δίνει στον Παναθηναϊκό μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να πλησιάσει τους «ερυθρόλευκους» στη δεύτερη θέση στον ένα βαθμό, αρκεί βεβαίως οι «πράσινοι» να νικήσουν σήμερα τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η εξ αναβολής 6η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα ολοκληρώνεται απόψε με τρεις αναμετρήσεις και το παιχνίδι που προαναφέρθηκε αποτελεί το πιο ενδιαφέρον, λόγω του ότι η μάχη για τις πρώτες θέσεις έχει «φουντώσει».

Ο αγώνας θα είναι δύσκολος για τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, καθώς το συγκρότημα του Αγρινίου έχει πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο, που παλεύει όλα τα παιχνίδια του κι εντός έδρας έχει χάσει μόνο από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Από τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσουν οι Ατζαγκούν και Πράνιτς, ενώ ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του Μορένο και Θεοδωρίδη.

Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει στο Βόλο η συνάντηση της ουραγού Νίκης με τον εντυπωσιακό Αστέρα Τρίπολης, που χρειάζεται μόνο τους τρεις βαθμούς για να ικανοποιήσει τις μεγαλεπήβολες βλέψεις του, μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα κλείσει με το ντέρμπι του Ηρακλείου. Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Εργοτέλη στο «Θ. Βαρδινογιάννης» σε παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι προτελευταίοι με 6 και η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έχει 10 και βρίσκεται πλησίον της ζώνης του υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα:

  • 17:15 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός
  • 17:15 Νίκη Βόλου-Αστέρας Τρίπολης
  • 19:30 ΟΦΗ-Εργοτέλης

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις