«Ανάσανε» η Κέρκυρα, 1-0 τον Πανιώνιο

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 19:21
UPD:20:19
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Stamatis Katapodis

Η ομάδα του Ιονίου κατάκτησε τρίποντο για πρώτη φορά μετά την εκτός έδρας επιτυχία επί του Λεβαδειακού.

A- A A+

Επέστρεψε στις νίκες η Κέρκυρα, που επιβλήθηκε του Πανιωνίου στο νησί των «Φαιάκων» 1-0 στο πλαίσιο της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής, παρότι από το 70ό λεπτό έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Καρντόζο.

Η ομάδα του Ιονίου κατάκτησε τρίποντο για πρώτη φορά μετά την εκτός έδρας επιτυχία επί του Λεβαδειακού με 3-2, για την 5η ημέρα του πρωταθλήματος, έφτασε στους 14 βαθμούς και την 9η θέση, μαζί με τον Παναιτωλικό, αφήνοντας τον Πανιώνιο στους 11.

Το σκορ άνοιξε για τη γηπεδούχο ομάδα χωρίς καλά-καλά οι παίκτες να έχουν «ζεσταθεί», καθώς στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα η Κέρκυρα έφτασε στο 1-0: από το τάκλιν του Παντίδου στον Χαβίτο η μπάλα κατέληξε στον Κόντο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, στο 14ο λεπτό.

Το γκολ ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία των παικτών του Μιχάλη Γρηγορίου, που διατήρησαν σε υψηλό ποσοστό την κατοχή της μπάλας, πίεσαν αρκετά τον αντίπαλό τους και έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσουν στο 18΄, με τον Πάνο να αποκρούει στη γραμμή την κεφαλιά του Βενέτη.

Στην επανάληψη όμως η κατάσταση άλλαξε, αφού ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοσή του και άρχισαν να απειλεί, με τον Γκόμες να απομακρύνει το γυριστό του Γιάννου στο 49΄ και τον Χατζηισαΐα να σουτάρει λίγο πάνω από το δοκάρι του Σετκούς στο 59΄.

Η αποβολή του Καρντόζο με δεύτερη κίτρινη, στο 70΄, δεν άλλαξε την κατάσταση, αφού παρά την πίεση του Πανιωνίου και τις ευκαιρίες των «κυανέρυθρων» με τα σουτ των Μπουμάλ (77΄) και Γιάννου (82΄) να ανησυχούν τον Σετκούς αλλά να μην απειλούν την εστία του.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις