Σούπερ Λίγκα: MVP ο Τσάβες

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 13:25
UPD:13:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝ

Ο παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα Κριστιάν Τσάβες (κέντρο) και ο παίκτης του ΟΦΗ (αριστερά) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου της 12ης αγωνιστικής super league μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ.

A- A A+

Ο Κριστιάν Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) του πρωταθλήματος για τη 12η αγωνιστική, καθώς υπήρξε ο πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του επί του ΟΦΗ (3-0), σημειώνοντας δύο γκολ.

Ο Τσάβες συγκέντρωσε το 45,67% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία, αφήνοντας δεύτερο τον συμπατριώτη Χαβιέρ Ούμπιντες του Ατρομήτου (33,82%) και τρίτο τον Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού (20,51%).

Ο Ούμπιντες, πάντως, «παρηγορήθηκε» με το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής (best goal), καθώς επίσης σημείωσε (και) τα δύο τέρματα της ομάδας των δυτικών προαστίων στο 2-0 επί της Ξάνθης, λαμβάνοντας ποσοστό 66,16% για το πρώτο εξ αυτών.

Πίσω από τον Αργεντινό βρέθηκαν ο Γιάννης Γιαννιώτας του Αστέρα Τρίπολης (22,05%) και ο Νίκος Τσουμάνης του Πανθρακικού (11,79%).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις