Σούπερ Λίγκα: Ο Ατρόμητος 2-0 τη Ξάνθη στο Περιστέρι

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 21:24
UPD:21:26
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Βραδιά...Ούμπιντες απόψε στο Περιστέρι, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει δύο υπέροχα γκολ και να χαρίζει στον Ατρόμητο τη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν...συνεπείς στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς που έδωσαν. Μετά το εντυπωσιακό 4-3 επί του Αστέρα Τρίπολης, με το χατ τρικ του Ναπολεόνι, αυτή την φορά τη...σκυτάλη πήρε ο Χαβιέρ Ούμπιντες, ο οποίος πήρε από το...χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη.

Κατώτερη του αναμενομένου παρουσιάστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Ξάνθη. Οι Ακρίτες φάνηκαν στο γήπεδο μετά το 60ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν μετά το 2-0. Η ομάδα του Λουτσέσκου απείλησε μόνο μία φορά την εστία του Γκορμπούνοφ, με το τετ-α-τετ του Κλέιτον στο 65΄, ωστόσο, με τη συνολική τους παρουσία δεν δικαιούτο τίποτα περισσότερο από αυτό που τελικά εισέπραξε.

Ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 15΄ με το Ναπολεόνι  να προηγηθεί, όταν το πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων βρήκε στο πόδι του Μπέρτου και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ζαρόπουλου.

Συνέχισε να πιέζει η ομάδα του Σα Πίντο με στόχο να φτάσει στο γκολ και δικαιώθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου. Ο Ούμπιντες με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Ζαρόπουλο ο οποίος είδε τη μπάλα να «καρφώνεται» στο δεξί...παραθυράκι της εστίας του.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 50΄. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε το φάουλ από πολύ πλάγια δεξιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζαρόπουλου που δε μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα.   

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις