Σούπερ Λίγκα: Μεγάλο παιχνίδι στο Περιστέρι με Ατρόμητο και Αστέρα

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 09:30
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η αυλαία της 10ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα θα κλείσει απόψε στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης (19:30) στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της αγωνιστικής, μετά το χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας.

Η... «ακούραστη» αρκαδική ομάδα, που δείχνει ως τώρα εξαιρετική ανταπόκριση στη διπλή υποχρέωση σε Ελλάδα και Ευρώπη, χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να φτάσει στους 17 και να πιάσει τη Βέροια στην τέταρτη θέση.

Ίδιο στόχο έχει όμως και το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, που έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία (11 βαθμοί) και θα επιδιώξει το τρίποντο προκειμένου να ισοβαθμίσει με τον αντίπαλό του, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν στόχο την είσοδο στην πρώτη πεντάδα.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο, πήρε στην αποστολή τους, Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστο, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Κοντοέ, Κιβρακίδη, Δημούτσο, Μπάλλα, Γκαρσία, Ούμπιντες, Γεωργίου, Καραμάνο, Ναπολεόνι, Φάμπιο, Παπάζογλου, Τάτο και Αγκουαζί.  

Από την πλευρά του ο Στάικος Βεργέτης, που δεν θα έχει στη διάθεσή του Γκοϊάν και Μάσα, εμπιστεύθηκε τις 18 θέσεις στους, Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλο, Λούι, Παντελιάδη, Κυριακόπουλο, Σανκαρέ, Ζησόπουλο, Μουνάφο, Ουσέρο, Τσοκάνη, Γιαννιώτα, Μπαράλες, Ν.Φερνάντεθ, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτα, Μούκαμ και Μπαντιμπανγκά.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις