Ισοπαλία (0-0) για Λεβαδειακό και Πλατανιά

Κυριακή, 09 Νοεμβρίου 2014 19:22
UPD:19:28
ICONPRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ισόπαλος 0-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα.

Το πρώτο τέταρτο κύλησε χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά από το 17ο λεπτό και ύστερα το παιχνίδι «ζεστάθηκε», μετά τη χαμένη ευκαιρία των γηπεδούχων: ο Κονέ σούταρε έξω από την περιοχή και ο Ολίμπα είδε με ανακούφιση την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του.

Στο 24΄ ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ για την ομάδα του στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων, που πιέζονταν πια αρκετά και πέρασαν ακόμη μια δύσκολη στιγμή στο 34΄, όταν η ατομική προσπάθεια του Βούκσεβιτς δεν βρήκε στόχο για λίγο.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Πλατανιά να στέκεται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά να προτάσσει τη διασφάλιση του «μηδέν».

Από την πλευρά του, ο Λεβαδειακός «καιγόταν» για τους βαθμούς αλλά δεν το έδειξε, καθώς οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη φάνηκε να «φοβήθηκαν» το παιχνίδι και τις αντεπιθέσεις του αντίπαλου, με φυσιολογικό αποτέλεσμα το 0-0. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις