Μ.Δομάζος: «Έχει ευθύνες ο Αναστασίου»

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 15:40
UPD:15:47
ICON PRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ευθύνες στο Γιάννη Αναστασίου για το εφετινό πρόσωπο του Παναθηναϊκού επέρριψε ο Μίμης Δομάζος με δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο παλαίμαχος παίκτης του «τριφυλλιού» τόνισε ότι στο χθεσινό ματς η Αϊντχόφεν ήταν ανώτερη ομάδα, ενώ επισήμανε ότι εάν οι «πράσινοι» ηττηθούν από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, τότε θα χάσουν κάθε ελπίδα για τον τίτλο.

«Πέρυσι δεν υπολόγιζαν την ομάδα, δεν περίμεναν κάτι και οι παίκτες έπαιζαν ελεύθερα. Τώρα, όμως, υπάρχει πίεση κι όπως βλέπετε με πίεση ο Παναθηναϊκός δεν αποδίδει καλά. Διότι, πλέον, οι άλλες ομάδες τον υπολογίζουν», τόνισε αρχικά ο Δομάζος και πρόσθεσε πως «με την κλήρωση αυτή που είχε στον όμιλο έπρεπε τουλάχιστον να πάρει τη 2η θέση. Τώρα είναι 4ος και αποκλείστηκε».

Στη συνέχεια άσκησε κριτική στον προπονητή του Παναθηναϊκού για τις επιλογές του: «Όλοι ευθύνονται. Δεν ήταν αλλαγές αυτές που έκανε ο Αναστασίου χθες. Έβγαλε τον Ατζαγκούν και μετά δεν είχε καθόλου κέντρο. Δυστυχώς έκανε πολλά λάθη. Τα λάθη αυτά φαίνονται αλλά δεν γράφονται», ενώ έγινε ακόμη πιο...επιθετικός:

«Γενικά κάνει λάθη ο προπονητής. Δε γνωρίζω τι λένε οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του. Υπάρχει πρόβλημα στη μεσαία γραμμή. Οι επιθετικοί δεν παίρνουν καλές πάσες. Δεν υπάρχει ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα επάνω του».

Αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είπε: «Αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί στην Τούμπα θα χάσει κάθε ελπίδα για το πρωτάθλημα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις