Europa League: «Ρέστα» για την πρόκριση από τις ελληνικές ομάδες

Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014 10:00
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Φάση από την προηγούμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν.

A- A A+

Με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα η φάση των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ και το ελληνικό ενδιαφέρον είναι -όπως πάντα φέτος- έντονο, λόγω της παρουσίας τριών ομάδων από τη χώρα μας. 

Στο πλαίσιο του 5ου ομίλου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί (20:00) την Αϊντχόφεν με μοναδικό στόχο την νίκη, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, οι ελπίδες πρόκρισης περιορίζονται στο ελάχιστο.

Ο Γιάννης Αναστασίου, που είδε τους παίκτες του να συνέρχονται μετά την αγωνιστική κάμψη των προηγούμενων εβδομάδων, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής, προκειμένου οι «πράσινοι» να σκοράρουν και να βάλουν τις βάσεις για την σημαντική νίκη.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου, η Ντιναμό Μόσχας φιλοξενεί την Εστορίλ και με νίκη θα «σφραγίσει» και τυπικά τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για τον 11ο όμιλο ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται (22:05) στη Φλωρεντία με αντίπαλο την πρωτοπόρο Φιορεντίνα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης, που δεν θα έχει στην διάθεση του Μακ και Ρατς, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς, καθώς δεν έχει να χάσει κάτι.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου η Γκινγκάμπ φιλοξενεί την ουραγό Ντιναμό Μισνκ, με τους Γάλλους να είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στον 3ο όμιλο, τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί (20:00) την Τότεναμ, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει «ζωντανό» για την πρόκριση, ενώ στον δεύτερο αγώνα του ομίλου η Μπεσίκτας φιλοξενεί την Παρτιζάν.

Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχωρίζουν τα «ζευγάρια» Απόλλων Λεμεσού-Γκλάντμπαχ (1ος όμιλος), Κοπεγχάγη-Μπριζ (2ος), Σεντ Ετιέν-Ίντερ (6ος), Σεβίλη-Σταντάρ Λιέγης (7ος), Βόλφσμπουργκ-Κράσνονταρ και Έβερτον-Λιλ (8ος), Νάπολι-Γιούνγκ Μπόις (9ος) και Λόκερεν-Τραμπζονσπόρ (12ος).

Το πρόγραμμα:

1ος όμιλος
Απόλλων Λεμεσού-Γκλάντμπαχ
Ζυρίχη-Βιγιαρεάλ

2ος όμιλος
Ελσίνκι-Τορίνο
Κοπεγχάγη-Μπριζ

3ος όμιλος
Αστέρας Τρίπολης-Τότεναμ
Μπεσίκτας-Παρτιζάν

4ος όμιλος
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σάλτσμπουργκ
Άστρα-Σέλτικ

5ος όμιλος
Παναθηναϊκός-Αϊντχόφεν
Ντιναμό Μόσχας-Εστορίλ
 
6ος όμιλος
Καραμπάχ-Ντνίπρο
Σεντ Ετιέν-Ίντερ

7ος όμιλος
Σεβίλη-Σταντάρ Λιέγης
Φέγενορντ-Ριέκα

8ος όμιλος
Βόλφσμπουργκ-Κράσνονταρ
Έβερτον-Λιλ

9ος όμιλος
Νάπολι-Γιούνγκ Μπόις
Σπάρτα Πράγας-Σλόβαν Μπρατισλάβας

10ος όμιλος
Ντινάμο Κιέβου-Άαλμποργκ
Ρίο Άβε-Στεάουα

11ος όμιλος
Φιορεντίνα-ΠΑΟΚ
Γκινγκάμπ-Ντιναμό Μινσκ

12ος όμιλος
Λέγκια Βαρσοβίας-Μέταλιστ
Λόκερεν-Τραμπζονσπόρ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις