Με αισιοδοξία αναχώρησε για Τορίνο ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 10:54
UPD:10:57
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως «δεν είναι καθοριστικό παιχνίδι αλλά σίγουρα σημαντικό, αφού με ένα καλό αποτέλεσμα έχουμε πολλές πιθανότητες να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Πλήρης και με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Γιουβέντους αναχώρησε ο Ολυμπιακός για το Τορίνο, όπου αύριο το βράδυ έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα ΜΜΕ που βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» μίλησαν οι Ντελβίν Εντινγκά και Νταβίντ Φουστέρ, με τον αμυντικό μέσο των «ερυθρόλευκων» να επισημαίνει ότι «είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για όλα τα παιχνίδια, όσο δύσκολα και αν είναι. Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα επίπεδο πιο δύσκολο, όμως πιστεύω ότι θα παλέψουμε. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε και εκεί ένα αποτέλεσμα».

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής εκτιμά ότι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα «θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι απ΄ ότι εκείνο στο γήπεδό μας. Τώρα η Γιουβέντους έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να κερδίσει και με το κοινό της στο πλευρό της θα είναι ακόμα πιο επιθετική».

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, από την πλευρά του, υπογράμμισε πως «δεν είναι καθοριστικό παιχνίδι αλλά σίγουρα σημαντικό, αφού με ένα καλό αποτέλεσμα έχουμε πολλές πιθανότητες να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Εμείς δεν μπορούμε να σταθούμε στην ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, πρέπει να κοιτάξουμε τον αγώνα με τη Γιουβέντους».

Στην αποστολή της πειραϊκής ομάδας έχουν συμπεριληφθεί οι, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας και Βούρος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις