Champions League: Μειώθηκε η ποινή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 18:25
UPD:18:51
EPA/ALE DI MEO

Παρά τη μείωση της ποινής, πάντως, η ΤΣΣΚΑ θα ολοκληρώσει τη φετινή πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να αγωνιστεί ενώπιον των φιλάθλων της.

A- A A+

Μειώθηκε σε δύο αγωνιστικές από τρεις η ποινή τιμωρίας της έδρας (κεκλεισμένων των θυρών) της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την επιτροπή εφέσεων της UEFA, λόγω της ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών της στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ρόμα στις 17 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ταυτόχρονα, το πρόστιμο των 200.000 ευρώ μειώθηκε στο μισό, διατηρήθηκε όμως η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους φιλάθλους της ρωσικής ομάδας για τους δύο εκτός έδρας αγώνες με Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου.

Παρά τη μείωση της ποινής, πάντως, η ΤΣΣΚΑ θα ολοκληρώσει τη φετινή πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ (θεωρείται απίθανο να προκριθεί στους «16») χωρίς να αγωνιστεί ενώπιον των φιλάθλων της, αφού στον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής που χρωστούσε από πέρυσι, επίσης για ρατσιστική συμπεριφορά στο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν.

Η πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας για τα επεισόδια στη Ρώμη ίσχυσε λοιπόν για την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η δεύτερη θα είναι στον αγώνα με τη Ρόμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις