Μίτσελ: Δεν μπορούν να καυχιούνται πολλοί ότι νίκησαν Ατλέτικο και Γιουβέντους

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 17:03
UPD:17:06
EUROKINISSI

O προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ στον χθεσινό αγώνα.

A- A A+

Οι επιτυχίες του Μίτσελ με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν περνούν απαρατήρητες στο εξωτερικό, πολλώ μάλλον στην πατρίδα του Ισπανού τεχνικού.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν ήδη τις πρωταθλήτριες Ισπανίας και Ιταλίας στο γήπεδό τους, προκαλώντας πολλά προβλήματα από χθες το βράδυ στη Γιουβέντους που βλέπει ακόμη μια χρονιά το όνειρο μιας μεγάλης πορείας στο Τσάμπιονς Λιγκ να μακραίνει πρόωρα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» και μίλησε εγκωμιαστικά για την ομάδα του και τους ποδοσφαιριστές του.  

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Νικήσαμε τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο κι αυτό δεν μπορούν να το καυχιούνται πολλοί» τόνισε, ενώ για τις πιθανότητες πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είπε ότι «κάναμε ένα μεγάλο βήμα αλλά όχι καθοριστικό. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά έχουμε φέρει τον όμιλο σε μια δύσκολη κατάσταση. Θα παίξουμε ακόμη ένα ματς στην έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία».

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε, όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό, στην εκπληκτική εμφάνιση του Ρομπέρτο εναντίον της Γιουβέντους, επαναλαμβάνοντας το μήνυμα που έστειλε και χθες τη νύχτα στον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

«Δύο από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα, ο Μοράτα και ο Ρομπέρτο, ήταν Ισπανοί. Ειδικά ο δικός μας όμως ήταν εντυπωσιακός κι έκανε σπουδαία εμφάνιση. Πιστεύω ότι αξίζει να κληθεί στην Εθνική από τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ως επιβράβευση για την προσπάθειά του» υπογράμμισε ο Μίτσελ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις