«Μπλόκο» στην Τρίπολη για Ολυμπιακό από Αστέρα

Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 21:23
UPD:21:40
ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Νέα βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, που παρά την υπεροχή του δεν κατόρθωσε να υπερκεράσει την αντίσταση του Αστέρα στην Τρίπολη, μένοντας στο 0-0 με την ομάδα της Πελοποννήσου.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφάνισαν και πάλι το σύνηθες πριν από σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, εν προκειμένω με τη Γιουβέντους, κακό αγωνιστικό πρόσωπό τους: αδυναμία στη διάσπαση της αντίπαλης άμυνας, στατικό παιχνίδι κι ελάχιστες ευκαιρίες.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, με πολλά λάθη λόγω της πίεσης που προσπάθησε να ασκήσει ο ένας αντίπαλος στον άλλο. Η καλύτερη στιγμή σε αυτό το διάστημα ανήκε στους φιλοξενούμενους και καταγράφηκε στο 41ο λεπτό, όταν το διαγώνιο πλασέ του Μήτρογλου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής Ηλίας Σπάθας υπέπεσε σε σοβαρό λάθος αφήνοντας τον Αστέρα με δέκα παίκτες, καθώς απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μάσα θεωρώντας ότι ο Αργεντινός έκανε θέατρο για να εκβιάσει ένα φάουλ.

Όπως ήταν φυσικό, στην επανάληψη η αρκαδική ομάδα οπισθοχώρησε και επιδόθηκε σε μαζική αλλά οργανωμένη άμυνα, την οποία οι «ερυθρόλευκοι» ουδέποτε κατόρθωσαν να διασπάσουν, αφού οι προσπάθειες και οι σέντρες τους συνήθως κατέληγαν στα σίγουρα χέρια του πανύψηλου Κοσίτσκι.

Οι παίκτες του Μίτσελ είχαν ένα σουτ του Μήτρογλου στο 54΄ κι άλλο ένα του Φουστέρ στο 80΄ που έφυγαν άουτ, για να χάσουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πάλι με τον Μήτρογλου, την αστοχία και την κακή αγωνιστική κατάσταση του οποίου πληρώνει ακριβά η ομάδα του.

Σε εκείνο το σημείο λοιπόν ο «Γερμανός» υποδέχθηκε μια μακρινή μπαλιά, μπήκε στην περιοχή από αριστερά και το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Οι Αρκάδες διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους, ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να πλησίασε τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους δύο βαθμούς αλλά αυτοί θα γίνουν πέντε αύριο, αν ο «Δικέφαλος« νικήσει τον Εργοτέλη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις