«Λευκή ισοπαλία» στα Χανιά για Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα

Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 16:51
UPD:18:22
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ
A- A A+

Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε στο γήπεδο των Περιβολιών, στα Χανιά, η συνάντηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την οποία άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αλλά ο φετινός ΠΑΣ διακρίνεται για τη σωστή οργάνωση και ανασταλτική λειτουργία του, με αποτέλεσμα ο Πλατανιάς να μην κατορθώσει να διασπάσει τη συμπαγή άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε στους γηπεδούχους και καταγράφηκε στο 12ο λεπτό, όταν το δυνατό μακρινό σουτ του Τσουράκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, όταν ο Τσάβες πάσαρε στον Ακόστα, αυτός μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά βρήκε τον Ολιμπά σε πλήρη ετοιμότητα, να αποκρούει σε κόρνερ. 

Ίδιο το αγωνιστικό μοτίβο και στην επανάληψη, με τον Πλατανιά να έχει κατοχή αλλά όχι ουσία και τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους, όπως συνέβη στο 64΄ όταν ο Ιτούα ανέκοψε τον Τσάβες και η μπάλα κατέληξε στον Γιάκο, που σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Ολιμπά. 

Αυτή ήταν και η μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, αφού οι γηπεδούχοι του Γιάννη Χριστόπουλου δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν τον Βελλίδη σε αυτό το διάστημα. Οι ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό και έφτασαν στους δέκα, μαζί με Παναθηναϊκό και Κέρκυρα αλλά με αγώνα περισσότερο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις