«Όρθιος» στη Βέροια (2-2) ο Πανιώνιος

Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 19:11
UPD:20:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ
A- A A+

Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που έπαυσε το εντός έδρας νικηφόρο σερί της Βέροιας στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Ως απόψε η «βασίλισσα του βορρά» μετρούσε τέσσερα τρίποντα σε ισάριθμες αναμετρήσεις, όμως οι ψυχωμένοι «κυανέρυθροι» απέσπασαν ισοπαλία 2-2 από το συγκρότημα της Ημαθίας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι κυλούσε ανιαρό ως το 20ό λεπτό, όταν σε εκείνο το λεπτό ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με τον Γιάννου, ο οποίος με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή «κρέμασε» τον Καντιμοίρη. Το 0-1 «αφύπνισε» τους γηπεδούχους, που ανέλαβαν πλήρη υπεροχή, πίεσαν κι άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες, για να φτάσουν στην ισοφάριση  στο 38΄ με απίθανο γυριστό σουτ του Κάμπορα.

Οι γηπεδούχοι δεν αρκέστηκαν όμως σε αυτό αλλά συνέχισαν να ασκούν πίεση και στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου κατόρθωσε να φτάσει στην ανατροπή: ο Καλτσάς εκτέλεσε με «βάθος» ένα φάουλ από την αριστερή πλευρά και ο προωθημένος Ραούλ Μπράβο νίκησε την άμυνα του Πανιωνίου και τον Παπαδόπουλο, γράφοντας το 2-1.

Η Βέροια πίεσε και στην επανάληψη, αλλά οι «κυανέρυθροι» βρήκαν χώρους και αξιοποίησαν το πλεονέκτημα της αντεπίθεσης στο 53ο λεπτό, όταν και πάλι ο Γιάννου πλάσαρε τον Καντιμοίρη για το 2-2. Κάπου εκεί ο ρυθμός κόπασε, ενώ από το 82΄ η ομάδα του Γκρανέρο έπαιξε με δέκα παίκτες μετά τον τραυματισμό του Βέρτζου, καθώς δεν υπήρχε άλλη αλλαγή. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις