Πρόστιμο στον Μπαλοτέλι για την αλλαγή φανέλας

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 13:35
UPD:13:51
REUTERS/PHIL NOBLE

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας δεν πίστευε στα μάτια του όταν μετέβη στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και διαπίστωσε ότι  ο ποδοσφαιριστής του είχε αλλάξει φανέλα με τον Πορτογάλο αμυντικό της Ρεάλ, Πέπε.

A- A A+

Οργισμένος με τον Μάριο Μπαλοτέλι είναι ο προπονητής του στη Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, αλλά αυτό δεν είναι είδηση όταν μιλάμε για τον «σούπερ Μάριο».

Ο Ιταλός επιθετικός δεν έχει δικαιώσει ούτε κατ΄ ελάχιστο τις προσδοκίες των «κόκκινων», οι οποίοι τον απόκτησαν για να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης. Μέχρι τώρα, όμως, ο Μπαλοτέλι κάνει τη διαφορά στη... ντόλτσε βίτα, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που ο Ρότζερς έγινε έξαλλος χθες.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας δεν πίστευε στα μάτια του όταν μετέβη στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και διαπίστωσε ότι  ο ποδοσφαιριστής του είχε αλλάξει φανέλα με τον Πορτογάλο αμυντικό της Ρεάλ, Πέπε!  

Μια χειρονομία που συνήθως γίνεται στο τέλος του αγώνα και θεωρείται fair-play, αλλά στην αγγλική νοοτροπία ξενίζει όταν πραγματοποιείται ενώ η ομάδα χάνει.

«Δεν είμαι αντίθετος, αλλά αν κάποιος θέλει να ανταλλάξει τη φανέλα του το κάνει μετά το τέλος του παιχνιδιού» δήλωσε για το περιστατικό ο Ρότζερς, ενώ τον ιδιόρρυθμο παίκτη περιμένει πρόστιμο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις