Αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας ο Γιάννης Αναστασίου

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 20:44
UPD:20:47
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας ωφέλησε τον Παναθηναϊκό, που βρήκε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί και να δουλέψει πάνω σε κάποια πράγματα που επιζητούσε ο Γιάννης Αναστασίου, όπως δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στη Nova. 

«Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι μετά τη διακοπή. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το σερί των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν. Στο διάστημα αυτό είχαμε χρόνο και δουλέψαμε σε κάποια πράγματα που θα προσπαθήσουμε να...βγάλουμε στο γήπεδο στις αναμετρήσεις που έρχονται» υπογράμμισε ο Έλληνας τεχνικός. 

«Προτεραιότητά μας είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Μετά υπάρχουν αρκετές μέρες για τους αγώνες με Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό. Έχω ήδη κάνει τα πλάνα μου και για τα παιχνίδια αυτά, αλλά για μας αυτό που μετράει είναι ο αγώνας με τον ΟΦΗ και θα είναι σημαντικό μετά την διακοπή να παρουσιαστούμε καλύτεροι, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε» πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια, ο Αναστασίου δήλωσε «αρκετά αισιόδοξος, βλέπω τη δουλειά που γίνεται και ξέρω ότι αυτό θα βγει στο γήπεδο, είναι δεδομένο. Ξεκινήσαμε την πορεία μας με πολλά προβλήματα, όμως είμαστε σε καλό επίπεδο.Σημαντικοί παίκτες μας δεν βρέθηκαν στο επιθυμητό στάδιο απόδοσης όλο αυτό το διάστημα αλλά όταν "ανέβουν" θα "ανέβει" αυτόματα όλη η ομάδα.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις