Γιουρόπα Λιγκ: Ήττα του Παναθηναϊκού από την Εστορίλ με 2-0

Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 00:30
UPD:00:41
A- A A+

Τη δεύτερη σερί ήττα του στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε ο τραγικός σε όλες τις γραμμές, Παναθηναϊκός, αυτή την φορά από την Εστορίλ με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς νίκη για 7η φορά σε ισάριθμα ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε σε φάση ομίλων, ενώ η σημερινή ήταν η 5η σερί ήττα του σε αγώνες ομίλων. Ήττα από μία ομάδα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα αποτελούσε πρόβλημα για τους «πράσινους», οι οποίοι σε ένα ακόμη ματς έδειξαν τα πολλά κενά που έχουν σε όλες τις γραμμές τους και την έλλειψη ποιότητας, μιας και οι παίκτες που υποτίθεται ότι τη διαθέτουν (Πράνιτς, Πέτριτς, Μπαιράμι) ήταν γι΄ άλλη μια φορά...εκτός αγώνα.

Σε γενικές γραμμές, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους, ωστόσο, το πρόβλημα που εμφάνιζε στη μεσαία γραμμή ήταν εμφανέστατο.

Ο Πέτριτς ήταν αποκομμένος από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και δεν τροφοδοτήθηκε, ενώ από τα άκρα ο Μπαϊράμι προσπάθησε στο ξεκίνημα, αλλά κουράστηκε γρήγορα και ο Ντίνας, που ήταν ο πιο κινητικός παίκτης του Παναθηναϊκού, δεν βρήκε τους διαδρόμους για να απειλήσει καθώς έβρισκε μπροστά του αρκετά οργανωμένη την άμυνα των Πορτογάλων.

Με πολλά αβίαστα λάθη από την πλευρά του Παναθηναϊκού ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, γεγονός που…το πλήρωσε γρήγορα η ομάδα του Αναστασίου.

Οι «πράσινοι» «πουλούσαν» διαρκώς τη μπάλα και στο 52΄ βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ο Σεμπά έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή απέφυγε το Σίλντενφελντ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κλέμπερ, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Προσπάθησε να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός, είχε δύο καλές φάσεις με τους Πέτριτς και Καρέλη, αλλά δεν έφτασε στην ισοφάριση.

Τα λάθη για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δε σταμάτησαν, παρά τις αλλαγές που έγιναν. Οι «πράσινοι» ήθελαν, αλλά δε μπορούσαν, με συνέπεια να δεχτούν και δεύτερο γκολ στο 66΄.

Από τη σέντρα του Κλέμπερ, ο Αμάντο χωρίς να πιέζεται με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0, σκορ που δεν άλλαξε έως το τέλος, γεγονός που καθιστά, πλέον, την υπόθεση πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης εξαιρετικά δύσκολη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις