Ολυμπιακός: Θλάση ο Φουστέρ

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 14:56
UPD:14:59
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Νέο πλήγμα με Φουστέρ στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ισπανός υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στους Πειραιώτες. Πάνω που άρχισε να διεκδικεί την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα, μετά τον τραυματισμό του στη διάρκεια του τουρνουά που έδωσε ο Ολυμπιακός στις ΗΠΑ, ο Νταβίντ Φουστέρ τέθηκε και πάλι νοκ άουτ.

Ο μυϊκός τραυματισμός που «κληρονόμησε» στο ματς κυπέλλου με την Παναχαϊκή αποδείχτηκε αρκετά σοβαρός, καθώς η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε έδειξε ότι υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. Ο έμπειρος επιθετικός μέσος ξεκίνησε άμεσα θεραπεία, ωστόσο, θεωρείται βέβαιη η απουσία του από τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο, Μάλμε και ΠΑΟΚ και θα είναι έτοιμος μετά τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος.

Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκονται και οι Σιόβας και Γκαζαριάν, που συνέχισαν θεραπεία όπως και ο Ντοσεβί. ΟΙ προαναφερθέντες έμειναν εκτός αποστολής από την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, όπως και οι Σαλίνο, Διαμαντάκος.

Ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκεται στο 100% της φυσικής κατάστασης που απαιτείται, μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Έλληνας σέντερ φορ είχε κάποιες μικροενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Η αποστολή για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Βέργος. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις