Μίτσελ: Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 15:33
UPD:15:44
ICONPRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Έτοιμος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για ακόμη ένα χρόνο είναι ο Μίτσελ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη σημερινή συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της πειραϊκής ομάδας.

Όπως είπε ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον Γιάννη Βρέντζο για το θέμα, το οποίο είναι και το μόνο που τον απασχολεί, υπογραμμίζοντας ότι το μυαλό του είναι μόνο στον Ολυμπιακό και πως δεν θα ασχολούνταν με άλλη πρόταση, ακόμη και από την Ισπανία.

Ο κ.Μίτσελ ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. «Με ευχαριστεί πολύ ότι ο πρόεδρός μας γίνεται όλο και πιο ''πρόεδρος''. Δεν βρίσκεται στην ομάδα για να ακούει τις γκρίνιες των παικτών και του προπονητή αλλά για να δίνει εντολές. Από τότε που δεν σηκώνει τα τηλέφωνά του, λειτουργούμε πολύ καλύτερα ως ομάδα και ως σύλλογος» απάντησε. 

Για τις δύο προσεχείς εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του, το Σάββατο με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και την ερχόμενη Τετάρτη με τη Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ επισήμανε ότι «το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ειναι σημαντικότερο και πιο δύσκολο από τη Μάλμε. Ο Παράσχος είναι καλός προπονητής και πάντα μας δυσκόλευε, αλλά ξέρω ότι και ο Σα Πίντο έκανε πολύ καλή δουλειά στον ΟΦΗ».

Για τους Χολέμπας και Αβραάμ Παπαδόπουλο ανέφερε ότι ο μεν πρώτος είχε ζητήσει μεταγραφή από πέρυσι, ενώ στην περίπτωση του δεύτερου παραδέχθηκε ότι κάπου έσφαλε, αλλά δεν αποδέχθηκε την άποψη του διεθνή κεντρικού αμυντικού πως δεν τον εμπιστευόταν.

«Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό δεν είχα λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που έπρεπε για τον Αβραάμ και είχα κάνει λάθος μαζί του. Όταν ήρθε στο γραφείο μου και μου μίλησε το κατάλαβα και του ζήτησα συγγνώμη. Δυστυχώς είχε έναν άσχημο τραυματισμό και έμεινε πολύ πίσω» ανέφερε ο Μίτσελ.

«Η κριτική που δέχτηκε στο ματς με τη Βοσνία τον έριξε ψυχολογικά. Προσπάθησα να τον βοηθήσω περισσότερο από τον καθένα. Πέρυσι ήταν τέταρτος σε χρόνο συμμετοχής και θα ήταν αρκετά πιο πάνω αν δεν είχε κάποιους μυϊκούς τραυματισμούς. Ο Αβραάμ έπρεπε να δεχτεί την κατάσταση, επαναλαμβάνω ότι αρχικά έκανα λάθος μαζί του αλλά δεν συμφωνώ για τα υπόλοιπα» συμπλήρωσε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις