Έσπασε το... ρόδι ο Πανθρακικός, 1-0 τον Πανιώνιο

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 20:17
UPD:20:22
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ
A- A A+

Την πρώτη νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα σημείωσε απόψε ο Πανθρακικός, που με εκτελεστή το μόνιμο σκόρερ του, τον Βραζιλιάνο Ίγκορ, επιβλήθηκε στην Κομοτηνή του Πανιωνίου 1-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο ως προς την κατοχή, καθώς παρά την ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων οι «κυανέρυθροι» κατόρθωναν να δίνουν στο παιχνίδι το ρυθμό που τους εξυπηρετούσε, χάρις στην καθοδήγηση του Ιμπαγάσα.

Επιθετικά όμως ο Πανιώνιος δεν φάνηκε ούτε σε μία φάση, με τις ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα να ανήκουν αποκλειστικά στην ομάδα της Κομοτηνής, που πάντως δυσκολευόταν να φτάσει οργανωμένα στην εστία του Γιαννακόπουλου.

Έτσι, στο 10΄ το δυνατό σουτ του Πέρεθ πέρασε μόλις άουτ, στο 36΄ νέα προσπάθεια του ίδιου κόντραρε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, στην εκτέλεση του οποίου από τον Τζάνη ο Έμποου σηκώθηκε εντυπωσιακά και πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα έξω.

Τελικά ο αγώνας κρίθηκε στη φάση του 57ου λεπτού, όταν ο Χατζηισαΐας τράβηξε τον Κάσες στην περιοχή, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ίγκορ νίκησε εύκολα από τα 11 μέτρα τον Γιαννακόπουλο, σημειώνοντας το τρίτο φετινό τέρμα του.

Ο Πανιώνιος είχε μια ευκαιρία στο 71΄ με το δυνατό συρτό αλλά άστοχο σουτ του Μπουμάλ, ενώ στο 75΄ ο Ντιγκινί πέρασε τους πάντες αλλά ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» αποσόβησε το 2-0 αποκρούοντας χαμηλά στη δεξιά γωνία του.

Στο 80ό λεπτό ο αγώνας διακόπηκε για περίπου ένα πεντάλεπτο λόγω διακοπής στην ηλεκτροδότηση, με μοναδική καλή στιγμή στο εναπομείναν αυτό διάστημα ένα καλό σουτ του Μασούρα που πέρασε ελάχιστα από τα δοκάρια του Πανθρακικού. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις