Σ. Βούλτεψη: Σε κολοσσιαία ελλείμματα οδηγεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 15:54
UPD:15:56
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
A- A A+

Απελπιστικά έξω εκτιμά η κυβερνητική εκπρόσωπος ότι πέφτουν τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοστολόγηση του οικονομικού και κοινωνικού προγράμματος διαπιστώνοντας ότι «οδηγεί σε νέα κολοσσιαία ελλείμματα».

Με αφορμή την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοστολόγηση του προγράμματός του από το υπουργείο Οικονομικών, η κ. Βούλτεψη σχολίασε σε δήλωσή της ότι «δεν έχουν τι να απαντήσουν για την κοστολόγηση των προτάσεών τους. Ούτε σε μας μπόρεσαν να απαντήσουν, ούτε στην κριτική που τους έγινε ακόμα και από δικούς τους».

«Όλοι γνωρίζουν πια ότι οδηγούν σε νέα κολοσσιαία ελλείμματα, νέο υποχρεωτικό δανεισμό, νέα διόγκωση του χρέους και νέα Μνημόνια. Και στην απορία τους πόσο γρήγορα υπολογίσαμε το κόστος των προτάσεών τους, η απάντηση είναι απλή: Δεν ήταν και τόσο δύσκολο! Μπορούμε, πολύ ευχαρίστως, να τους δείξουμε αναλυτικά ένα προς ένα, γιατί τα νούμερά τους πέφτουν απελπιστικά έξω. Ώστε να μη ξανακάνουν τέτοιες γκάφες…» ανέφερε η ίδια.

Υπενθυμίζεται ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων στην απάντησή του στο ΥΠΟΙΚ ασκούσε οξεία κριτική και καλούσε «για την ταχύτητα με την οποία το υπουργείο Οικονομικών είχε ανακοινώσει τη δική του κοστολόγηση για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά από τον κ. Χαρδούβελη να δημοσιοποιήσει τα έγγραφα των αρμόδιων διευθύνσεων που τεκμηριώνουν την κοστολόγηση αυτή».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή