Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της συζήτησης για την τροπολογία του ΕΝΦΙΑ

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 11:43
UPD:11:44
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η τροπολογία έχει ενταχθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για το σύστημα αμοιβών στα νοσοκομεία (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ψηφιστεί αύριο η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ, η οποία συζητείται σήμερα στη Βουλή. Η τροπολογία έχει ενταχθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για το σύστημα αμοιβών στα νοσοκομεία.

Ο προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης είπε ότι θα ξεκινήσει η συζήτηση και για το νομοσχέδιο και για τις τροπολογίες και αν υπάρξει μεγάλη συμμετοχή των βουλευτών στη συζήτηση ώστε να μην επαρκεί ο χρόνος της παράτασης, θα συνεχιστεί η συνεδρίαση και την Πέμπτη.

Νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας είχε προτείνει σήμερα να συζητηθεί το νομοσχέδιο και την Πέμπτη, που δεν υπάρχει συνεδρίαση του τρίτου θερινού τμήματος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αντιπρότεινε παράταση των εργασιών της σημερινής συνεδρίασης, καθώς, όπως είπε, αδημονούν οι πολίτες που περιμένουν να ψηφιστεί η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Να εξεταστεί το θέμα των δύο διακριτών συνεδριάσεων», πρότεινε από την πλευρά της η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή