Δεύτερη νίκη για Βέροια, 1-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη

Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 23:24
UPD:23:31
ICON PRESS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Δεύτερη νίκη στις ισάριθμες αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί στη Σούπερ Λίγκα σημείωσε η Βέροια και μάλιστα σε μια από τις δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» του ΟΦΗ με 1-0.

Η ομάδα του Γκρανέρο έπαιξε για δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήταν «δεμένη» και οργανωμένη ανασταλτικά και πολύ επικίνδυνη επιθετικά, απέναντι σε έναν όχι κακό ΟΦΗ αλλά σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει…

Ο επιθετικός τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν τον αγώνα οι αντίπαλοι συνέτεινε σε ένα πολύ καλό, γρήγορο και θεαματικό παιχνίδι, από το οποίο έλειψε μόνο το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 10΄ ο Καλτσάς έκανε την άμυνα των γηπεδούχων να τον αισθανθεί, όταν έφτασε απέναντι στον Λόρια, αλλά ο Γεωργιανός τερματοφύλακας απέκρουσε.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Λαμπρόπουλου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της Βέροιας, ενώ στο 13΄ ο Λόρια απέκρουσε και το σουτ του Μπεν. Στο 18΄ και σε φάση στην απέναντι εστία ο Αντελέγε ήταν άστοχος, ενώ στο 43΄ η μακεδονική ομάδα «απάντησε» στα δοκάρια, με το δυνατό σουτ του Καλτσά.

Ο επιθετικός της «βασίλισσας του βορρά» δεν αστόχησε όμως στο 58΄, όταν ο Μπεν έκανε το γύρισμα, ο Ντουμίτρου άφησε την μπάλα να περάσει και ο Καλτσάς που ακολουθούσε τη φάση έκανε εύκολα το 0-1. Το γκολ αποσυντόνισε τους Κρητικούς και δημιούργησε εκνευρισμό στο συγκρότημα του Γκατούζο, που παρά τις αλλαγές και το «ανακάτεμα της τράπουλας» δεν κατόρθωσε να αλλάξει τη μοίρα του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις