Και ο Γιαννούλης στον Ολυμπιακό

Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 20:28
UPD:21:37
Olympiacos.org
A- A A+

Ο Κώστας Γιαννούλης αποτελεί τη δεύτερη σημερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, καθώς χρονικά προηγήθηκε εκείνη του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Η πειραϊκή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ που αγωνιζόταν στον Ατρόμητο, καθώς η φημολογία θέλει και τον Γκαετάν Μπονγκ να παραχωρείται δανεικός.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Γιαννούλη» αναφέρει η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» για τον 26χρονο Έλληνα διεθνή. 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που οφείλω στον Ατρόμητο. Μετά από μια κακή χρονιά στη Γερμανία με έφερε στην Ελλάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να δείξω τα προσόντα μου, παίζοντας έστω και μια φορά στην Εθνική oμάδα και τώρα να πάρω μετεγγραφή στην κορυφαία ομάδα της χώρας» δήλωσε ο παίκτης.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω σε όσους πίστεψαν σε εμένα» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις