Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Μιλιβόγεβιτς

Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 18:01
UPD:18:10
Olympiacos.org
A- A A+

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του Σέρβου μέσου Λούκα Μιλιβόγεβιτς, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν πρόκειται για δανεισμό ή για κανονική μεταγραφή.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της χώρας του με την φανέλα της Ραντ Βελιγραδίου την σεζόν 2009-10 και με την απόδοσή του «ανάγκασε» τον Ερυθρό Αστέρα να τον εντάξει στο δυναμικό του το 2011.

Εκεί ο Μιλιβόγεβιτς έμεινε για δύο χρόνια, αφού τον Ιούλιο του 2013 μετακόμισε στο Βέλγιο για χατίρι της Άντερλεχτ, όπου πέρσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ πριν από ένα μήνα κατέκτησε και το Βελγικό Σούπερ Καπ.

Επιπλέον ο Μιλιβόγεβιτς είναι διεθνής με την Εθνική της χώρας του, μετρώντας μέχρι στιγμής 7 συμμετοχές.

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον Ολυμπιακό. Είμαι υπερήφανος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας, μιας ομάδας με τόσο μεγάλη παράδοση υπογράμμισε ο παίκτης στις πρώτες δηλώσεις του, στην ιστοσελίδα της πειραϊκής ομάδας.

«Γνωρίζουμε καλά πως η πρώην ομάδα μου είναι ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς και τη σχέση που υπάρχει με τον Ολυμπιακό. Μπορώ μόνο να πω ότι έχω επιστρέψει... σπίτι μου. Δεν βλέπω την ώρα να φορέσω τα χρώματα του Ολυμπιακού, το λευκό και το κόκκινο, τα χρώματα της καρδιάς μου» πρόσθεσε

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις