Σούπερ Λίγκα: Ξάνθη-Κέρκυρα 0-0

Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014 21:37
UPD:22:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ
A- A A+

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση στα Πηγάδια ανάμεσα στη Ξάνθη και στην Κέρκυρα (0-0), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους φιλοξενούμενους που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ενώ είχαν δύο δοκάρια κι ένα ακυρωθέν γκολ που έπρεπε να μετρήσει!

Η Κέρκυρα στάθηκε καλύτερα στα πρώτα 45 λεπτά, ενώ στο διάστημα αυτό της ακυρώθηκε κανονικό γκολ! Στο 22΄ ο Χαβίτο νίκησε με κεφαλιά τον Κυριακίδη, αλλά το γκολ δε μέτρησε. Ο σκόρερ των «Φαιάκων» υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, που, όμως, δεν ήταν!

Νέα μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους στο 36΄, με τον Καϊκούτ να μη μπορεί να νικήσει από πολύ κοντά τον Κυριακίδη. Η ατυχία για τους νησιώτες συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης με το Ρόχας να σημαδεύει το δοκάρι του Κυριακίδη, ενώ στο 61΄ ο Λισγάρας έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Κοντού.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία για τους Ακρίτες σημειώθηκε στο 63΄, όταν ο Κανακούδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει λίγο έλλειψε να στείλει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Δεύτερο δοκάρι για την Κέρκυρα στο 81΄ μετά από προσπάθεια του Κόντου, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Χαβίτο δε μπόρεσε να σκοράρει.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις