Ο Ατρόμητος πέρασε από το Βόλο, 1-0 τη Νίκη

Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014 21:07
UPD:21:12
ICON
A- A A+

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος και σαφώς πιο έμπειρος και πιο έτοιμος… ελέω Γιουρόπα Λιγκ από τη Νίκη Βόλου, την οποία νίκησε με 1-0 στο Πανθεσσαλικό στάδιο διπλασιάζοντας τις επιτυχίες του στη Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν πασιφανώς ανώτερη του αντιπάλου της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε πολύ τους Θεσσαλούς, έχασε ευκαιρίες αλλά πήγε στο ημίχρονο προηγούμενο χάρις στο γκολ του Φυτανίδη με κεφαλιά στο 26ο λεπτό, ύστερα από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία.

Στο πρώτο 45λεπτο της απόλυτης κυριαρχίας τους οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, όπως στο 8ο λεπτό (κεφαλιά του Παπάζογλου), το 20ό (σουτ του Ναπολεόνι μόλις άουτ) και το 35ο, όταν ο Ταμπάκης απέκρουσε το πλασέ του Ναπολεόνι και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

Στο ίδιο αγωνιστικό μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με το σοβαρό Ατρόμητο να μη δίνει δικαίωμα αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του και να χάνει ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Στο 59΄ ακυρώθηκε γκολ του Παπάζογλου με τον σκόρερ να καταλογίζεται σε θέση οφ σάιντ, ενώ ο Ναπολεόνι στάθηκε πάλι άτυχος στο 70΄, όταν το εξαιρετικό σουτ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις