Πρώτο τρίποντο για Αστέρα, 2-1 τον Λεβαδειακό

Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014 21:12
UPD:21:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
A- A A+

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης, που παρά την κούραση από τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Γιουρόπα Λιγκ, νίκησε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Λεβαδειακό με 2-1. 

Η νίκη της αρκαδικής ομάδας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη διάσταση αν ληφθεί υπόψη η «ψυχρολουσία» των γηπεδούχων, καθώς πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα 25 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης οι «πράσινοι» από τη Βοιωτία άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Κονέ, ύστερα από ολιγωρία των παικτών του Αστέρα.

Σταδιακά οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη ξεπέρασαν το «σοκ», επέβαλαν το ρυθμό τους και τελικά κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν πριν λήξει το ημίχρονο, όταν στο 23ο λεπτό ο Ρόλε έκανε το 1-1, επίσης με κεφαλιά, σε σέντρα του Μπαράλες, με τον Αργεντινό σέντερ φορ να «σημαδεύει» το δοκάρι του Στρατηλάτη στο 36΄. 

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους Πελοποννήσιους, που κυριάρχησαν απόλυτα, πίεσαν για το τέρμα της ανατροπής και της νίκης και αφού είδαν τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να κάνει σπουδαία απόκρουση στο 61΄ σε σουτ του Ρόλε, το πέτυχαν τελικά με τον ίδιο παίκτη στο 66ο λεπτό. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις