Σούπερ Λίγκα: Ο Ολυμπιακός ισόπαλος, 1-1, με τον Παναιτωλικό

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 23:29
UPD:31/08/2014 15:44
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
A- A A+

Τους δύο πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα «άφησε» στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Χωρίς να παίξουν καλό ποδόσφαιρο οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από το Αγρίνιο, όπως ακριβώς συνέβη και στην περασμένη σεζόν, όταν το ματς είχε τελειώσει χωρίς τέρματα (0-0).

Το ματς στα πρώτα 45λεπτά δεν είχε καλό ρυθμό, ήταν κακό ποιοτικά με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, κυρίως από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Μία και μοναδική ευκαιρία καταγράφηκε στο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών και ανήκε στο γηπεδούχο, Παναιτωλικό. Η κεφαλιά του Κούσα από το κόρνερ του Άλβες στο 16΄ έστειλε τη μπάλα προς τη δεξιά γωνία του Ρομπέρτο, αλλά ο Μποτία ως «από μηχανής θεός» απεσόβησε το σίγουρο γκολ.

Οι πολλές αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα ο Μίτσελ δεν επέτρεψαν στους «ερυθρόλευκους» να βρουν καλό ρυθμό, σε αντίθεση με τους παίκτες του Παναιτωλικού που με πολύ καλό πρέσινγκ και πάθος στο παιχνίδι τους δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να απειλήσει την εστία του Μπρακάλι.

Βλέποντας τον Ολυμπιακό να έχει εμφανές πρόβλημα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ο Μίτσελ έριξε στο παιχνίδι τον Παϊτίμ Κασάμι στο 46΄ αντί του Ντοσεβί και ο Ελβετός φρόντισε με το...καλημέρα να δικαιώσει τον προπονητή του.

Ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 47΄ με κεφαλιά και να βάλει τον Ολυμπιακό σε...θέση οδηγού στο παιχνίδι (1-0). 

Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν και στο 62΄ έφτασαν μία...ανάσα από το 1-1. Το σουτ του Κόρμπου, όμως, από το ύψος του πέναλτι ήταν απελπιστικά άστοχο.

Στο 77΄ ο Μποτία νικήθηκε από το Μπρακάλι στο τετ-α-τετ που είχαν, στην κορυφαία ευκαιρία των Πειραιωτών μετά το γκολ που πέτυχαν. Οι «ερυθρόλευκοι», μάλιστα, το...πλήρωσαν με τον χειρότερο τρόπο, καθώς στο 79΄ ο Κούσας ισοφάρισε με κεφαλιά για τους γηπεδούχους, μετά το κόρνερ του Θεοδωρίδη.

Από το 80ο λεπτό οι Πειραιώτες έμειναν με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο Εντινγκά δεν κατάφερε να συνεχίσει το ματς λόγω τραυματισμού κι έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές από το Μίτσελ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις