Σούπερ Λίγκα: Η Καλλονή 2-0 τον Εργοτέλη

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 21:18
UPD:21:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΩΜΑΡΑΚΗΣ
A- A A+

Ιστορική μέρα η σημερινή για την Καλλονή, η οποία στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα μετά από περίπου 15 μήνες επιβλήθηκε με 2-0 του Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η Καλλονή μπήκε πιο...ορεξάτη στο παιχνίδι και με την παρότρυνση των φιλάθλων της απείλησε στο 3΄ με το σουτ του Καλτσά να φεύγει άουτ και τρία λεπτά ο Χουάνμα βρέθηκε στην περιοχή από πλάγια, αλλά καθυστέρησε και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί του Εργοτέλη.

Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 13΄ με το απευθείας φάουλ του Λεοζίνιο να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσέρνι. Όσο περνούσε η ώρα οι Κρητικοί έφεραν το ματς στα...μέτρα τους και στο 27΄ απείλησαν για πρώτη φορά με τον Χαλκιαδάκη, ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή πριν πλασάρει τον Χογκ.

Τελικά, το γκολ ήρθε για την Καλλονή στο 43΄. Σκόρερ ο Καλτσάς με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, που βρήκε εκτός θέσης τον Τσέρνι και με τον τρόπο αυτό έγινε το 1-0 για το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη. 

Στην επανάληψη παίχτηκε ανοικτό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, ωστόσο, στο 78΄ οι Κρητικοί έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μεγί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Η πλάστιγγα του αγώνα έγειρε οριστικά υπέρ των γηπεδούχων στο 89΄ με το γκολ που πέτυχε ο Γιορέντε με...περιπετειώδη τρόπο (2-0).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις