Σούπερ Λίγκα: Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 21:14
UPD:22:53
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR
A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Κομοτηνής, ανάμεσα σε Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα (1-1). Οι γηπεδούχοι έμειναν χωρίς νίκη για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, ενώ οι Ηπειρώτες παραμένουν αήττητοι (νίκη και ισοπαλία).

Με τη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε το ματς στην Κομοτηνή. Στο 2ο λεπτό, από ωραία ενέργεια του Ίλιτς, ο Τσουκαλάς έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ στην κίνηση την έστειλε στο δοκάρι του Φερνάντες.

«Απάντησε» στα δοκάρια ο Πανθρακικός, στο 8΄, με τη σέντρα σουτ του Πέρες να σταματάει στην οριζόντια δοκό της εστίας του Βελλίδη, ο οποίος έδειξε να αιφνιδιάζεται.

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία του ματς μετά το 15΄ και στο 22΄ «άγγιξαν» το γκολ με τον Ιγκόρ, αλλά ο Βελλίδης πρόλαβε την τελευταία στιγμή το Βραζιλιάνο επιθετικό πριν σκοράρει με το κεφάλι. 

Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν στο 32ο λεπτό με τον Ακόστα να σκοράρει από πολύ κοντά, μετά την καλή αμυντική αντίδραση των παικτών του Πανθρακικού. 

Στο 38΄ ο Βελλίδης έκανε μεγάλη απόκρουση στην κεφαλιά του Σερφά κι έτσι το ημίχρονο τελείωσε με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει το προβάδισμα.

Πολύ πιο επιθετικός ήταν ο Πανθρακικός στην επανάληψη κι αφού απείλησε στο 54΄ με τον Ιγκόρ (προβολή από κοντά άουτ), στο 57΄ ο νεοεισελθών, Τζάνης, με απευθείας εκτέλεσε φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη (1-1).

Μία ανάσα από το νέο προβάδισμα έφτασε ο ΠΑΣ στο 60΄, όταν ο Ίλιτς εντελώς αμαρκάριστος στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα άουτ.   

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις