Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με... περίπατο (4-0) ο ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 21:06
UPD:21:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα.

A- A A+

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαρχής το φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Ζίμπρου και το απέδειξε αποκλείοντας τους Μολδαβούς, τους οποίους νίκησε 4-0 στην Τούμπα υπερκαλύπτοντας την ήττα από τον πρώτο αγώνα (0-1).

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τον «Δικέφαλο» από νωρίς, καθώς μόλις στο 11ο λεπτό είχε ισοφαρίσει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο Κισινάου. Σκόρερ ήταν ο Περέιρα, ο οποίος δέχθηκε την ασίστ από… ψαλιδάκι του Αθανασιάδη και νίκησε τον Ρούσου.

Στο 42ο λεπτό οι άπειροι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις φιλοξενούμενοι κλήθηκαν να ανεβούν… βουνό, καθώς έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αμανί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όταν διαφωνώντας με απόφαση του Ουκρανού διαιτητή Σεργκέι Μπόικο τον τράβηξε από το χέρι κι ενώ είχε δεχθεί την πρώτη κίτρινη στο 22΄ για σκληρό φάουλ στον Κίτσιου.

Η «καταστροφή» για την Ζίμπρου ολοκληρώθηκε ελάχιστα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν σε μακρινή μπαλιά του Μακ ο Ρατ πρόλαβε να γυρίσει την μπάλα και ο Αθανασιάδης νίκησε για δεύτερη φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τα πράγματα είχαν πλέον πάρει το δρόμο τους, με την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να μετατρέπει την πρόκριση σε θρίαμβο σημειώνοντας άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μακ να προσθέτει το όνομά του στους σκόρερ κάνοντας το 3-0 στο 79΄ και τον Μάρτενς να διαμορφώνει το τελικό σκορ με ένα καταπληκτικό σουτ στο 84ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις