Αναστασιάδης: Είμαστε καλύτεροι από τη Ζίμπρου

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 19:40
UPD:19:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης μιλά σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ζίμπρου.

A- A A+

Εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα του και ελπίδα ότι ο ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει αύριο την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εξέφρασε ο τεχνικός του «Δικέφαλου», Άγγελος Αναστασιάδης.

«Το παιχνίδι είναι δίχως αύριο. Πρέπει να είμαστε όλοι εδώ, όπως ήμασταν και στα προηγούμενα παιχνίδια, για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο. Είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, ελπίζω και πιστεύω να γίνουν τα πράγματα όπως το θέλουμε όλοι. Τώρα που άρχισαν να μας βρίζουν αρκετά, θα γυρίσει το… κουμπί στο μέρος μας» είπε ο Έλληνας προπονητής για τον αγώνα ρεβάνς με τη Ζίμπρου.

«Το θέμα είναι να μπει η μπάλα στα δίχτυα και για να γίνει αυτό πρέπει να γυρίσει το κουμπί από Πάνω. Ένα κλικ είμαστε… Χειρότερα τα πράγματα δεν μπορεί να γίνουν. Θα κοιτάξουμε να πετύχουμε αύριο ένα γρήγορο γκολ για να ξεφύγουμε από την πίεση του χρόνου, αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα. Εξαρτάται από εμάς το αυριανό παιχνίδι» πρόσθεσε.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο, από την πλευρά του, επισήμανε ότι «χρειάζεται αύριο να στηρίξουμε όλοι τον ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ μου είπαν ότι είμαστε ''μια πόλη, μια ομάδα” και πρέπει αύριο να δείξει ο κόσμος ότι έτσι είναι τα πράγματα στην ομάδα».

Ο Ολλανδός μέσος είπε ακόμη ότι «έχουμε δείξει πως η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ότι μπορούμε να αμυνθούμε καλά, δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δε σκοράρουμε συχνά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα, θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στην Ευρώπη». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις